Business advies voor creatieve ondernemers

 
Sjoerd Wennekes

Sjoerd Wennekes

Je bent creatief en je wilt je helemaal focussen op je eigen visie en je eigen producten, dus je start voor jezelf. Dat klinkt logisch. En dat is het ook! Maar nu moet je ook opeens zelf de business doen; de sales, de marketing, een bedrijfsplan opstellen, pitchen voor investeerders etc. Helaas blijkt dit lastiger te zijn dan dat je van tevoren had ingeschat. Ook dit is heel logisch!
Als Entreprenerd help ik creatieve ondernemers om de businesskant van hun bedrijf flink te verbeteren. Hierbij vind ik het belangrijk dat jouw creatieve visie blijft zoals het is, maar dat deze wordt versterkt door de business. Dit doe ik door middel van een consultancytraject, waarbij we met elkaar jouw bedrijf gaan verbeteren. Daarnaast heb ik ook gratis video’s en een verklarend woordenboek gemaakt om je alvast te inspireren en op weg te helpen.

Business advies voor creatieve ondernemers. Waarmee kan ik je helpen?

 

Consultancy en Coaching

Als je meer hulp wilt om de business kant van jouw bedrijf te verbeteren, dan kan dat ook op een actieve manier. Samen gaan we je businessplan verbeteren en meer zakelijke kennis in je bedrijf brengen!

Meer over consultancy en coaching »

Video’s en Woordenboek

In elke video wordt er steeds een onderwerp uit de businesswereld behandeld. Daarnaast is er een woordenboek met korte omschrijvingen van het meest voorkomende businessjargon.

Bekijk de Video’s »
Raadpleeg het Woordenboek »

Wie is de Entreprenerd?

Meer dan 10 jaar ondernemerservaring in de creatieve industrie en een hele enthousiaste nerd. Opgeleid aan zowel de kunstacademie als business universiteit, zorgt dit voor een unieke mix aan kwaliteiten.

Lees meer over wie de Entreprenerd is »
Visie en filosofie van de Entreprenerd »